Deel hier uw ervaringen van uw behandeling bij Osteopathie Landsmeer. Dit helpt om de kwaliteit van de behandelingen te verhogen en vragen van (nieuwe) patiënten te beantwoorden.

Naam
Email
Titel
Waardering
Inhoud van de review

Onrustige baby

★★★★★
5 5 1
Ik kwam bij Daan met Phèline toen ze nog maar een maand oud was. Ze huilde veel had last van reflux buikkrampen en vormde op den duur een voorkeurshouding. Daan pakte alles één voor één zeer zachtaardig maar daadkrachtig aan. Hij legde daarbij alles rustig aan mij uit. Wij zijn in totaal vijf keer geweest en hebben nu een rustige blije baby. Daan als nog bedankt, je hebt onze kleine meid heel wat traantjes bespaard!!

Osteopathie en fysiotherapie

★★★★★
5 5 1
Ik ben bij Daan onder behandeling geweest voor mijn whiplash. De klachten die ik had heeft hij op wonderbaarlijke wijze doen afnemen. Het is een zeer professionele en deskundige man die je ook helemaal begrijpt, en zijn werk met veel passie uitvoert. Zodra ik een behandeling had ondergaan kon ik er weer fluitend tegenaan. Bedankt voor je hulp. Ik kom zeker bij te terug!

Goed geholpen

★★★★☆
4 5 1
Daan heeft mij behandeld omdat ik last had van tintelingen in mijn onderarm. De klachten traden na de behandeling niet meer op. Aan alles merk je dat Daan vol ervaring zit.