Deel hier uw ervaringen van uw behandeling bij Osteopathie Landsmeer. Dit helpt om de kwaliteit van de behandelingen te verhogen en vragen van (nieuwe) patiënten te beantwoorden.

Naam
Email
Titel
Waardering
Inhoud van de review

Bijzonder goed geholpen

★★★★★
5 5 1
Ik ben nu een paar maal bij Daan geweest en het heeft mij bijzonder goed geholpen, de eerste keer dat ik bij hem kwam had ik heel veel last van mijn hoofd en dat heeft hij zo goed behandeld dat ik er nu niet meer elke dag last van heb. De tweede keer dat ik bij hem kwam had ik vreselijke pijn in mijn heup en rug door een val in mijn vakantie ,in eerste instantie foto's in het ziekenhuis laten maken een neuroloog constateerde dat mijn rug was versleten en ik maar naar de pijnpoli moest om mij daar te laten behandelen ,maar ik had al een goede ervaring met osteopathie. dus een afspraak gemaakt met Daan . Hij constateerde dat het ook uit mijn lever, en nieren kwam deze heeft hij toen ook gelijk behandeld. Na een behandeling van zo'n 11 keer ging het zo goed dat er nu mee te leven valt. Wel oppassen met wat ik doe.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Kwamen via een collega op osteopathie. Via via bij Daan terecht gekomen. Onze baby had enorme last van darmkrampen. Daan heeft in twee sessies het bijna geheel verholpen. Aardige man en denkt met je mee. Zeker aan aanrader

Redder bij acute torticollus

★★★★★
5 5 1
Maandag 9.15 uur. De juf belt. Mijn tienjarige zoon heeft pijn in zijn nek. Dat blijkt een acute torticollus te zijn. Zijn nek zit helemaal vast en zijn hoofd kan hij maar in een stand houden: scheef naar links. Ellende dus. Gelukkig kunnen we snel bij Daan terecht. En na twee behandelingen kan mijn zoon weer als vanouds nee schudden. Dus, dankjewel Daan.